Big problems for a little robot.

Can you find out why you are so alone?

Ukkostaa ja sataa. Kellarin katosta tippuu vesipisaroita. Pisarat osuvat lattialle, mutta kuuleeko niitä kukaan? Yksi pisaroista osuu lattialla makaavaan pieneen hahmoon. Sähkö sirisee, ja pieni hahmo nousee pystyyn. Voimmeko ajatella jopa, että se herää henkiin? Ajatteleeko se itse niin, jos se on edes kykenevä ajattelemaan? Se on yksin kellarissa, eikä tiedä miksi. Ehkä sinä pystyt auttamaan sitä löytämään vastauksia kysymyksiin, jotka ovat vasta muodostumassa.

consept-art-of-a-robot
Konsptitaidetta robotista

Apart on 2D-ongelmanratkaisupeli, jossa pelaaja ohjaa pientä robottia hylätyssä kartanossa. Robotin tarkoitus on ratkaista pulmia ja kerätä muttereita eri huoneissa. Robotti alkaa muistamaan pelin aikana asioita menneisyydestään ja muistaa miten erilaisia vempaimia käytetään. Nämä vempaimet ovat tärkeässä osassa pulmien ratkaisussa.

Konseptitaidetta ruokailuhuoneesta

Apart tehdään Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Ticorporate Demolab -kurssilla opiskelijaprojektina. Kuusihenkinen tiimi, Dream Cluster, koostuu kolmesta ohjelmoijasta, kahdesta graafikosta ja yhdestä muusikosta. Peli toteutetaan Unitylla. Näillä sivuilla olevat kuvat ovat pelin grafiikoita tai peliä varten tehtyä konseptitaidetta.